FIFA -10

Nu ska jag och Julia kötta, K Ö T TA fifa - och bli worldchampions!

Alexander Rybak med storband swinging home for christmas

Japp, nu drar jag och pappa till Kilden en snabbis för att fixa kamera och Thomas Sabo-smycke, sen åker vi till Sandnes kulturhus och kollar Alexander Rybak! Ha en fin eftermiddag/kväll! :)

God morgon tisdag!

Idag ska jag in till stan och förhoppningsvis hitta FIFA, och ikväll ska jag och pappa åka till Sandnes och titta på Alexander Rybak! Ha en fin dag! :)


Jag & Synne - Rhodos 2010

YES!

5-0 till Barcelona, det är så det ska se ut!

Såhär mycket fotboll har jag aldrig kollat på, jag har aldrig ens brytt mig om fotboll, men det är ju så jäääkla kul egentligen! Imorgon inhandlas troligtvis FIFA, shit vilken nörd jag ska bli, hähä! Nej nu ska jag borsta tänderna och dra igång några avsnitt av Solsidan och sen sova! Godnatt!

EL CLASICO

Real Madrid - Barcelona 1-0 - ca 10 minuter in i matchen! GO BARCELONA!


rhodos

Här var jag glad!

God morgon måndag!

Ljuva måndag, som startade med sovmorgon till halv nio, då jag väcktes av Linnéa som ropade ; "hvor er Harleeeey?" Haha, sötnosen! Snart blir det frukost och sen PLUGG! Måste göra klart lite uppgifter, sen kan jag ta det lugnt! Ha en fin dag! :)

I love the way you lie

Rihanna ft. Eminem - Love the way you lie, part 2

Första Advent

I stavanger. Ja, det är där jag befinner mig. Har tagit ledigt imorgon och tisdag, och åker hem på onsdag. Det här är en välbehövlig resa. Det var en riktig PÄRS att ta sig hit ska ni veta. Nog för att jag har varit med om jobbiga resor hit och dit, men den här slår nästan alla.. 

1 Vi satt fast i tullen i ca 40 minuter
2 På grund av 40 minuters försening in till Oslo Galleria var jag inte ute på Gardemoen förrän 5 minuter innan planet skulle gå = jag missade planet, som förövrigt var det sista som gick för natten.
3 Hade det inte varit för min underbara låtsasmamma så hade jag fått spendera natten på flygplatsen. Men hon fixade in mig på Radisson Blu, där jag sov några timmar och fick i mig en ORDENTLIG frukost, och tog planet morgon efter.


Men nu är jag här i alla fall, igår tog jag det bara lugnt och umgicks med familjen. Lillasyster Linnéa har blivit så STOR, jag förstår inte vart tiden tar vägen. Känns ju som att det var nyss jag höll henne i mina armar för första gången.

Idag åkte jag och pappa in till byen för att titta på adventspynt och annat fint. Det slutade med att vi satte oss på en pub och kollade Tottenham-Liverpool, den matchen, som förövrigt var en riktig nagelbitande match, slutade 2-1 till Tottenham = frustrerad pappa.
Imorgon ska jag köpa FIFA-10, och bli ASGRYM


Lilla Linnéa & jag, hihi en liten blondie ♥

Hej blogg.se

Nu är jag tillbaka här igen. Har en asful header, men jag vet inte riktigt hur jag vill ha det än. Så det får se ut sådär. 
Jag är bäst. PEACE OUT!

RSS 2.0