31 mars 2011

Idag var jag så jävla snygg. Hade på mig mina nya vita converse, shorts med strumpbyxor under, sis1 linne och skinnjackan. Synd att jag inte tog en bild, för jag var så jävla snygg! Meen, jag har inte bara varit snygg idag, jag har varit duktig också! Tränade på gymmet i över en timme, och när jag kom hem pluggade jag matte. Jag är så braaa! Och vädret var så jävla bra, tills klockan blev typ tre och det blev mulet. Sen började det regna/snöa när jag var på väg hem. Det var ju jävligt kul.. Så fort BB är slut ska jag gå och lägga mig, en lång skoldag som avslutas med ett pass bodypump på Actic. Förväntar mig en djävulsk träningsvärk! Puss snyggingar!


Snaaaart ses vi igen min prinsessa!

Livet leker

1. Jag hann med bussen från Hagagatan imorse, händer typ en gång i månaden. =bra morgon
2. Jag skrev en hel uppsats, och det kändes BRA när jag skickade in den till urkund.
3. Jag tränade idag, och det var grymt!
4. Jag fick sommarjobb idag också, eller jag fick svar att jag i sommar kommer jobba som Äventyrare i Kongeparken!!! Jag är så jävla glad rent ut sagt! Det var därför jag var i Stavanger i helgen, för att gå på "audition"/arbetsintervju! Det enda negativa är att jag kommer vara borta från familj och vänner i princip hela sommaren. Men klarar jag den här sommaren utan dem så klarar jag ALLT! Tackar gudarna för msn/facebook/mobil!

Så mitt liv rockar i princip. Förutom allt skolarbete så leker livet! Imorgon ska jag gå och se Justin Bieber-filmen med Bellson, Malin, Mathi och Carina - fiiiiint! Nu ska jag fortsätta med mitt plugg, skulle bara uppdatera om mitt fabulösa liv!! :D


Här var jag så jävla lycklig, när jag hade lyckats med moppe-körkortet! Jag är lika jävla lycklig nu!!!!!

Carolina Gynning





En av Sveriges vackraste och modigaste kvinnor! Ohyes!

Hejdå Stavanger

Tidsinställt inlägg

Nu sitter jag förmodligen på planet och väntar på att få lyfta. Ska bli underbart att få komma hem igen. Dock har jag 100 grejer att göra den här veckan som kommer också, men det blir fint! Här är lite bilder från igår, vid Sofia's grav. Det var nämligen fyra år sedan hon lämnade oss igår, och det är första gången jag är vid graven på två år tror jag. Det är väldigt känsloladdat att över huvud taget ta sig till kyrkogården. Så jag har undvikt det så länge jag kunnat. Nu var det dock på tiden! Gravstenen är så fin, precis som min älskade ängel♥

Mannen i mitt liv - Harley


Fina gravstenen, och fina älskade unge! Vi saknar dig varje dag!


Pappa och Linnea

Åh, årets härligaste bild! VÅR!!


Åt även årets första jordgubbar, måste dock erkänna att dom smakar som bäst på midsommarafton ;)


Kommer ett inlägg vid lunch också! Ha en fin dag! :)

Sista natten.

Har precis kollat gårdagens avsnitt av storebror, och nu SKA du ut Roza. Haha jävla psykfall!
Har packat ihop mina grejer, och laddar nu min mobil för första gången sen i onsdags. Det här är fina grejer, att kunna dra till sin egna PAPPA utan att behöva ha telefonen till hands, att inte ens behöva ladda den. Det kallar jag semester! Åker hem mot sverige 09:30 imorgon, så jag tänkte tidsinställa några inlägg, tycker att det har varit lite glest med uppdatering på senaste tiden! Nu blir det The last song, och sen sova sista natten i Stavanger för den här gången! Godnatt! :)

Hold your head high gorgeus, they will kill to see you fall.


EM-KVAL

Hemma hos oss är fotboll en religös åskådning. För det mesta kollas det på engelska fotbollsmatcher. Men när det är Norge som spelar så får det allt bli en titt på den matchen också! Ikväll är det EM-kval mellan Norge och Danmark, och här hemma hejar vi såklart på Norge! WE-HÅ!

In time I found myself in happiness with you.


Alexis Jordan - Happiness

08:15..

FINA grejer att vakna 08:15 bara för att väggarna är så otroligt tunna.. MEN carpe diem! Idag får vi se vad vi ska hitta på, åker ju hem imorrn så nåt skoj ska vi väl hitta på :) Och här i Stavanger skiner solen, funderar på att dra med Linnea ut på en lekparksrunda - om det nu går att hitta några lekplatser här i Hafrsfjord dvs.. Nej nu ska jag gå ner till min fina familj och umgås! Ha en fin dag :)

I am a rebel. But I do it with class.


Willow Smith - 21st Century Girl
Okej, exakt HUR grym är hon? LOVE IT!

Stavanger

Befinner mig i skrivande stund i Stavanger. Min favorit-plats på hela jorden tror jag! Ska alldeles strax gå och lagga mig, tankte bara kika in har och saga hej! Ska bli gott att fa lagga sig raklang i sangen! Ha det så bra! Godnatt!


Jag suger på att blogga.

Ja det gör jag. Bigtime. Fast jag har lärt mig att p r i o r i t e r a! Jag önskar att den här veckan hade 20 dagar till, har 100 saker att göra! På torsdag tar jag långhelg och drar till Stavanger. Ska på ett "möte" där. Ska bli sjukt skönt att komma iväg några dagar, och ladda batterierna. Men framförallt PLUGGA! Har just nu håltimme och skickar över lite bilder till min mail från min dator, och ska snart sätta mig vid en skoldator och göra en powerpoint-presentation till imorrn, för jag är ju så jävla grym på powerpoints, haha!
Igår åt jag sushi med Mami, Addie och Channie. Något som jag absolut kommer äta igen! Sen gick vi på teater, mysigt som bara den! Bilder på det kommer upp så småningom. När jag har tid att sätta mig vid datorn så att säga. Upptagen tjej. Japp! Ha en fortsatt bra dag! Hej!


Favorit i repris, jag och Synne♥ sista kvällen på Rhodos!

Vara

Hänger i Vara hos mormor och morfar, och andas lite. Jag och Mathilda kom hit igår med tåg, och hann med ett dubbel-kalas innan vi stupade i säng vid tio! Men vi hörs imorgon! Nu blir det lite fika och sen ska vi ut i solen! Ha en fortsatt fin helg! :)


Jag och min prinsessa, för snart 7 år sen!
(årtalet är fel)

Mums


-

Smile to the world and the world will smile back to you.

Virrig tjej behöver helg.

Hej fröken virrpanna. Det var ju TISDAG igår, inte onsdag. Haha, men det är ändrat nu iallafall. Och jag har inte varit på gymmet idag. Eller jo, jag var där men jag tränade inte. Det var så jävla mycket folk, så jag och Julia vände när  vi kom innanför "grindarna". Vi gick hem till Julia och åt. Nu sitter jag hos Pauli och kollar på reprisen av BB, och sen blir det Glee på tv :D wiho! Imorgon SKA jag dock till gymmet, det blir fint det! Ha en fin kväll! :)


Min sköna-böna, love you!

Soliga tisdag

Det är SÅ fint väder ute, och det luktar vår. Kan man bli lyckligare? Välkommen våren, du är efterlängtad! Sitter i skolan och har historia. Fast jag kollar på Glee. Förvånande? Nä. Men det är ju så bra!
Idag gick jag till skolans gym med Bells och gjorde min pulsuppgift = 30 minuter powerwalk/jogging på löpbandet. DÖD tjej ohja. Mina vader är döda, fast det känns så jävla skönt. Nu är jag nästan helt igång med träningen igen efter en månads uppehåll av sjukdom och lov. Jag är så jävla laddad! Inatt ska jag och sis sova ute i Glanshammar hos bästa farbror, så inget bloggande förrän imorgon!

Jag och sis M i januari

Just a smalltown-girl, livin' in a lonley world

Jag är SÅLD på glee(NÄHÄ????), det är så jävla bra! Har kollat hela dagen idag, och drar ett avsnitt nu innan jag går och lägger mig! Man blir så glad av det, här hemma går hela familjen runt och sjunger på glee-låtar! Dom gör ju fan vissa låtar bättre än originalet ju!



Don't stop believin' - GLEE cast, en av mina favvos!

Mello-lördag

Har spenderat lördag och halva söndagen tillsammans med min bästa Bells, sjukt vad den människan kan få mig glad! Vi fotade, kollade mello och Glee - I'm inlove with it! Älskar det! Och grattis Saade, ännu en gång!


Ett litet smakprov på hur bilderna blev, dock fulaste redigeringen men det kan ni leva med :)

Bästaste godiset!

Och bästastebästaste glassen! FINASTE lördagen på länge!

Grattis Saade


Grymt uppträdande, och grym sång! Grattis Saade, jag hoppas du tar dig längre än till kvalet! Bra röstat Sverige, även om Danny's låt kanske hade gått hem lite mer så är Saade tillräcklig ;)

Priscilla Ahn



I was a little girl alone in my little world who dreamed of a little home for me. 
I played pretend between the trees, and fed my houseguests bark and leaves, and laughed in my pretty bed of green. 

I had a dream 
That I could fly from the highest swing. 
I had a dream.


Den här låten är sommar för mig. När jag hör den tänker jag på Rhodos direkt och jag får gåshud. Det var en sån fin resa, med minnen för livet. På riktigt. I had a dream.

Ljuva fredag

BÄSTA dagen på heeeeela veckan och jag sitter i soffan med mitt täcke och kollar Storebror! Det mina vänner, DET är fint! Sen har jag hunnit med ett "hemma-spa", känner mig som en ny människa. Nytvättat hår, nyrakade ben, nyskrubbad kropp = jag kommer sova som en prinsessa inatt, hihi!



Dagens

Tunika från H&M
Kände för att vara lite extra fin idag, bara för att det är fredag liksom :) Så det fick bli en fläta på varje sida :)
Nu blir det frukost och sen skolan! Ha en bra dag :)

Det där med att bestämma sig för EN hårfärg.


Hej jag heter Erica och jag har svårt att bestämma mig för hur jag vill att mitt hår ska se ut. Jag har färgat mitt hår säkert 20 gånger sen i juli. Det har varit allt ifrån blekningar till röda färgningar. Och det syns på mitt hår kan jag lova, haha. Men nu har jag bestämt mig för att färga ljusare. Och jag ska, när jag är helt klar, ha ungefär lika ljust som på bilden. Helst lika ljust som den högra, jag ska bli snyyyggg i håret!

Dagens


(ja jag har en skitig spegel, men vemfan bryr sig? haha)
Svart tunika från H&M
Halsduk från Gina Tricot
Och brunt flätat skärp från Gekås - ett av mina få fynd där ifrån. Love it!

Torsdag 10 mars 2011



Idag vaknade jag 9:30, riktigt skönt att få sova ut för en gångs skull. Idag börjar jag 12:45, så jag har ingen brådska alls! Har dragit igenom två avsnitt av GLEE också, lovin' it! Ska alldeles strax hoppa in i duschen och göra en grym brunch och sen dra till skolan! Ha en fin dag! hejs!

Aktivitetsdag

Idag har det hänt en himla massa saker. Bland annat aktivitetsdag i skolan som går ut på att samla så många poäng som möjligt genom att fjäska för elevrådet och hämta massa grejer. Kan låta hel-knäppt, men SJUKT kul!




Min fina klass - som dagen till ära var domino-brickor!


Våran hjälte Channie, haha!


Trötta människor efter poängjaktens slut, medan vi väntar på resultatet.


DÄR SPA10 STOD SOM VINNARE! WIHOO!
S-P-A shalalalala

Storebror, once again!

Uffa, jag blev verkligen starkt tagen av En unge i minuten. Jag satt här och verkligen grinade när det blev akut kejsarsnitt. ÅH, pappan var så lugn och fin! Ja uff, jag sitter här och är fortfarande stött, haha!
Nu är det första reklamen i Storebror, och efter det blir det sängen. Sover till 7:30 imorgon! L o v e l y!
Måndagar är verkligen bästa tv-kvällen : Familjen Annorlunda, En unge i minuten OCH Big Brother!


En unge i minuten

Sitter och kollar på En unge i minuten som har premiär idag på fyran, och sen gråter jag en skvätt emellanåt. Vad fint det är när två människor älskar varandra så mycket och sen ska få en unge! Längtar verkligen tills det är jag som ligger där i förlossningsalen, haha!



-

Besviken och trött tjej ska nu föna håret och sen sova. Skola imorgon. Satsar på att gå dit varje dag den här veckan. MÅSTE bli frisk också! På tisdag har jag fika-dejt med en gammal kompis, eller hon är inte gammal, men våran vänskap är gammal. Det ska bli skoj! Tycker förresten att det var onödigt att Cilla åkte ut, Katerina kunde ha lämnat. Dock kom ju hunk-Patrik in som jag trodde, så jag får väl kolla på honom istället, inte mig emot faktiskt ;) Godnatt!

Storebror

Det här är höjdpunkten på söndagen, om man bortser från Solsidan. Hoppas på att Katerina lämnar ikväll, och inte Cilla! Henne gillar jag ju! Och sen hoppas vi på att hunk-Patrik kommer in i huset! Höhö, nördig tjej - yes!


Let me sign

Robert Pattinson är inte bara en GRYM skådespelare, han är duktig på att sjunga också! Jag är kär i den här låten. Så mycket känsla, ahh love it!




Det vänder!

Fortsätter det såhär bra så plockas snart skinnjackan och cykeln fram! WOHO, välkommen våren!

Syster-kväll ♥

♥Har haft myskväll med sis. Först drog vi upp på stan och solade, fick fett me färg - grymt!, hyrde filmer, köpte B&J och åkte hem och kollade Mello. GRYYYMT att Sara Varga och The Moniker gick vidare, har gått och nynnat på Saras låt hela kvällen, den är bra från början till slut! Älskar texten och hela låten!
Efter mello drog vi igång Going the distance, dålig film i början men en riktigt blödig kärleksfilm - vilket vi var ute efter! Nu är jag trött och ska dra igång bra musik att somna till! Godnatt!

Du säger att allt har förändrats, om jag ville skulle jag förstå.


Sara Varga - Spring för livet

Tänka sig

Att man även på en rätt så oplanerad lördag kan vara effektiv.

Jag har precis börjat äta av lördagsgodiset, hihi, och ligger i min nybäddade säng i mitt nystädade rum. Har även övningskört med Farbror idag också, fab! Ska alldeles strax bege mig upp mot stan för att sola och hyra film med sis. Det gör vi allt för sällan, bara hon och jag, så det ska bli myyys! Ha en fin lördag!


Jag och kusin i Januari

MIN klass 9A




Edvin höll tal.


Precis som på den gamla goda tiden!


Helan och Halvan - den manliga versionen av mig och Bella! haha


Tillochmed jag och Bella fastnade på bild, fler än en gång faktiskt!




Älskar dig min sköna-böna!



Elin och Oskar spelade lite gitarr och sjöng, det dom gör bäst!





Hihi, åh jag hade så mysigt med 9a, gick verkligen därifrån med ett stort leende. Och jag höll på att halka vid övergångstället. Men skitsamma. Haha! Bästa 9a♥

Är lycklig.

Så jävla lycklig. Livet leker. Det gör verkligen det.

ÅH det var så gosigt att få träffa 9A igen. Har inte förrens idag, verkligen insett hur mycket jag saknat dem. Det är helt sjukt. Jag gick där ifrån med ett leende på läpparna. Tog en hel del bilder, så jag tänkte ägna ett helt inlägg åt bara bilderna som kommer upp imorgon runt lunch, när jag är ute och kör - ganska grymt va? ;) Smart dedär med att tidsinställa inlägg alltså!
Nu sitter jag och lyssnar på lite Tomas Ledin och ska sova, imorgon ska jag övningsköra med farbror, och sen ska jag PLUGGA! Måstemåstemåste plugga! Nej - GODNATT!


Jag är lycklig!

Mitt 9A

Idag ska hela, okej, nästan hela 9A träffas igen. Åhh det ska bli så gosigt att få krama om alla igen! Min fina gamla klass!
Annars då? Jag stannade hemma från skolan idag och åkte till vårdcentralen för att göra halsprov. Det var negativt. Dock har jag en virusinfektion som inte går att behandla, så det är bara att vila och äta alvedon. Måste bli friiiisk! Vill ju träna! Nu ska jag gå upp och göra mig i ordning, okej fräsha till mig lite. Kan ju inte komma och se ut hur som helst.. Haha! Ha en fin dag! Hej!

För ett år sen

Var jag och tre tjejer så taggade att vi inte visste vart vi skulle ta vägen. Vi skulle ÄNTLIGEN få se TOKIO HOTEL! Jag kan inte förstå vart tiden har tagit vägen, tänk att det idag har gått ett år! Helt sjukt! Här kommer lite bilder :






Störd tjej.

Jag är så trött. Jag borde sova. Så, varför gör jag inte det? För att jag kollar bra GLEE-klipp på youtube och orkar helt enkelt inte lägga ifrån mig datorn och stänga igen ögonen. Priset till Sveriges lataste går till Erica Englund. Jag har förövrigt satans ont i vänstra halsmandeln, jag dör om det blir värre. Jag orkar inte. Och har jag inte bloggat flitigt idag? Jag har varit duktig! Till skillnad från en viss *host*Isabelle Jansson*host*, som inte bloggat sen lovet. Du suger babe! Men jag älskar dig ändå, hoppas du blev någorlunda glad över boken! Nej nu ska jag sova, eller nåt. Godnatt!

Because I'm singing in the rain


(tidsinställt inlägg)
GLEE cast - Umbrella/Singin' in the rain

Big Brother



Nu ska jag kolla på Storebror och käka päronsplit. Ha en fortsatt fin kväll!

Fy..

Sate vad förkyld jag är.. Men jag var i skolan idag iallafall, trots att jag går runt och snorar konstant, haha. Nu sitter jag och kollar på landskampen, och jag kan verkligen inte låta bli att sakna Norge nåt så fruktansvärt. Men snart är jag där igen, och jag längtar! Snart börjar Storebror, eller ja, om typ 1½ timme, höhö. Can't wait!

My beautiful girl

Världens bästa låt ;City and Colour - The girl
I wish I could do better by you, cause it's what you deserve. You sacrifice so much of your life, in order for this to work ♥

Godnatt!

Jävla skit.

Jag tänker inte ursäkta språket, för det är faktiskt så jag känner.

Jag var hemma i två dagar för illamående osv, och imorse när jag väl ska gå till skolan vaknar jag med världens förkylning. Och jag lovar att jag har feber. Bör väl tilläggas att jag gick till skolan iallafall. Kul det var att sitta där och snora liksom..
Jag som har playdate med Amanda och Lilly imorrn.. Det lär ju inte bli av, för jag vill absolut inte smitta Lilly, och inte Amanda heller för den delen. Så jävla surt att jag ska gå och bli sjuk just nu. 
Nu ska jag kolla på One Tree Hill och tycka synd om mig själv. Har TON med plugg jag borde göra, men jag orkar inte. Jag gör verkligen inte det. Hejdå.



Jake Gyllenhaal


RSS 2.0