nä hörni, vet ni vad?

Nu blir jag devot:are - men följ med mig dit för bövelen ;) ericaes.devote.se
Nu åker jag och träffar min storasyster med familj, sover där inatt<3 hejdå!

Happy weddingday Prince William & Kate!





Exakt HUR vacker är hon? Om jag är hälften så vacker när jag gifter mig kan jag dö lycklig!

El Clásico


HEJA BARCA!

Hugo





Världens finaste kusin Hugo 10 dagar, 25/4 -11

25/4 2011

Den person som är värd dina tårar skulle aldrig få dig att gråta. Men när du ändå gråter, försök att hålla huvudet högt, så att dina tårar inte sjunker lika lågt som personen du gråter för har gjort.
Godnatt.♥

Sometimes it lasts in love, but sometimes it hurts instead

Adele - Someone like you
Så. Jävla. Bra.

Glad Påsk


Tröttis


Påskäggs-letar-dax


Det bästa med påsken!






Skruttis tog en sko av mamma och en av pappa, hihi!

Min vän Isabelle och jag

Jag har en sjuk vän. Hon heter Isabelle. Hon är så lik mig, på alla sätt och vis. Folk brukar tillochmed ta fel på person, ibland heter jag Isabelle och hon heter Erica. Vi avslutar varandras meningar. Hon är så jävla bra. Och det är ju jag också, så jag menar vi är ju en super-duo tillsammans. I augusti har jag känt Isabelle i 7 år. Tiden går så äckligt fort. Tänk vilken tur jag har som har just Isabelle som vän. Isabelle och jag har gjort massa sjuka grejer tillsammans. Till exempel så sov vi hemma hos mig helt själva (och med 4-5 tjejer till) när vi var 11, vi har varit på Tokio Hotel-konsert med två snygga brudar och snart åker vi till Holland. Fast vi har såklart inte bara gjort det, vi hittar alltid på en massa bus när vi är tillsammans! I'm lucky! Du är så bra Isabelle, jag är så glad att just du är min vän! Jag älskar dig, hihi! ♥♥♥





And i might take you home with me if i could tonight

Pitbull - Give me everything (feat Ne-Yo, Afrojack & Naye)



Skadeglädje är den enda sanna glädjen!



Liv jag har, sitter hemma och kollar på funny videos, men det är ju så hysteriskt roligt. Viker mig av skratt varje gång! Och ja - jag tycker att skadeglädje är den enda sanna glädjen! Haha!

Chris Medina


Här är hans audition för American Idol. Jag grät när jag såg den första gången. Han är så bra!

Och här är hans singel "What are words", så fin! Lyssna på texten och NJUT!

Biebör-fevör

Med bästa godiset och bästa sällskapet begav jag mig mot stan för att se Justin Bieber - Never Say Never. Han är ju så braaaaa! Nu sitter jag hemma i favvo-fåtöljen och kollar på El Clasico - Heja Barca! Imorgon SKA jag ut på en prommis, har inte varit ute och gått eller rört någe vidare på mig sen förra veckan..
Och medans jag ändå håller på kan ni väl gå in på Metro On Stage och rösta på mina vänner i Embrace Elijah. Man loggar in med sitt facebook- och/eller twitter-konto, och med ett enkelt knapptryck har ni röstat :) Nu ska jag gå och lägga mig, tänkte sätta alarm så att jag kommer upp i hyfsad tid liksom, vi får se hur det blir med det.. Godnatt :)

Årets första grillning

Vi åkte till Tasta och drog med kusiner, tante och onkel till en grillplats och grillade korv. Mys som bara den :)








HOT







Effektiv dag!

Idag har jag hunnit med skatteverket, vägverket, polisen, banken, Claes Ohlsson, Biltema, sola, åka till graven, fota och åka moped! Effektiv dag - jo jag tackar! Jag har tillochmed kört bil, fab! Och så har jag dragit på mig årets första solbränna - och med solbränna kommer frossa. Ska nog ta en dusch och gå och lägga mig, hoppas på sol imorgon också! Då ska det minsann jobbas både på matte-betyget och på brännan, hihi! Nej nog pratat, godnatt!


18/4 2011








Bursdagsselskap






Tokio Hotel


imorgon

Imorgon, eller idag, ska det bli sol! Så då ska vi ut och fota, iiiiiih vad taggat! Nu måste jag sova, om jag ska orka med både fota och gå på bursdagssellskap :D Godnatt!

Saknar min grodis

I'm head over heels for you


NOKAS

Den 5 April 2004 ca klockan 08:00 bröt sig en grupp rånare in på en bank i centrala Stavanger. Rånarna var beväpnade med gevär, maskinpistoler och automatgevär. Samtidigt som rånarna bröt sig in på banken tändes en lastbil på utanför polisstationen =ingen ut- och inkörning. På Domkirkeplatsen stod flera beväpnade rånare och bevakade platsen, och avlossade också en del skott. I samband med rånet blev Arne Sigve Klungland, polis och löjtnant skjuten till döds. Gärningsmännen kom undan med ca 57 miljoner kronor, vilket gör detta rån till norsk historias värsta rån.

Det finns en film om rånet, som heter NOKAS - och det står för Norsk kontanservice. Se den!

Bus-dag

Idag har jag busat gaaaaaaaalet med Linnéa! Och sen har jag varit på butiken med Helen, varit hemma hos Helen's föräldrar och ätit smörrebröd och umgåtts med kusiner!
Imorgon ska vi på bursdagsselskap(=födelsedagskalas), can't wait! Norska födelsedagskalas är bäst, med typ 100 tårtor och olika sorters kakor - fabolous! Och på måndag ska tusen ärenden uträttas, men det blir kul det också!



BUSUNGE♥

Trött tjej

1. Jag publicerade tydligen inte mina tidsinställda inlägg. Det sög ju. Tänkte ju lägga ut en asbra låt. Det får bli imorrn, eller när jag orkar.
2. Flyget från Oslo var 45 minuter sent, =vi var framme en timme senare än planerat. 
(Men pappa och Sis3 mötte oss på flygplatsen, inga sura miner där inte!)
3. Jag sov typ 5 timmar natten till idag och 40 minuter mellan Oslo och Stavanger. =trött erica.

Trots att jag har varit så trött och yr så jag knappt har vetat om vad jag gjorde och varför så har jag iallafall läst ut "Gömda" och så köpte jag en ny bok på Arlanda faktiskt, "Varför gråter inte Emma?". Jag vet inte vad som har hänt med mig, jag har börjat sluka böcker utan dess like, och jag gillart! Imorgon ska jag n j u t a av lov. Och sen ska jag ta mig ut och fota. Stavanger är en av de vackraste städerna jag har varit i. Måste bara hitta ett fint ställe att fota på, så ska ni få se Stavangers allra vackraste sida! Nej nu ska jag nog gå och lägga mig. Och sova. Länge. Godnatt!

Starbucks Arlanda


En chailatte i solen på Västerås Centralstation i väntan på bussen mot Arlanda.

En Caramel Cream Frappucino och en chocholatecake från Starbucks - mmmhh!

Muuuuuums!

Sis1's Chocholate Frappucino!

15/4 2011

Dagen då min fina faster och farbrors första barn Hugo föddes! Sjukt fin unge, kan ju ha med att göra att han är en Englundare ;) Idag fyller också min babe Arnella år, GRATTIS hjärtat!
Nu sitter jag och Sis1 på bussen från Västerås till Arlanda. Vi lämnade ett soligt örebro bakom oss klockan 07:35 imorse och har hunnit med en chailatte i solen på Västerås Centralstation sen dess! Ska bli sjukt skönt att få komma till Stavanger, hoppas på en solig vecka! Kommer några tidsinställda inlägg under dagen, då vi inte landar i Stavanger förrens 16:50 ca! Ha en fortsatt fin och solig dag :)

14/4 2011

Jag trodde det var onsdag idag. Det var fel. Det är torsdag och imorgon åker jag och Sis1 till Stavanger. Har jag packat? Inte ett enda dugg, men det ska väl lösa sig.. Får packa ikväll/natt, eftersom att vi åker ut till glanshammar i eftermiddag! Åkte moppe för första gången sen i höstas imorse, var tvungen att hämta mitt headset hos Pauli. Helt sjukt vad man gör för dom där jävla sladdarna, haha! Nej nu ska jag sätta lite fart här, och komma igång med fix och packning! Ha en fin dag! :) 


I tisdags, herre min skapare vad snyggg jag äääär!! haha

Värsta grymma tjejen!

Asså okej, exakt HUR grym har jag varit idag? Det ska jag berätta nu : Jag gick till gymmet för att jag tänkte träna. Jag tog med mig min svenska-bok Gömda och ställde mig på promenadbandet - gick i en timme, 6,4 km =nöjd Erica. MEN det tar inte slut där, jag bokade in mig på functional moves i sista minut och svettades tills jag var helt dyngsur typ. Och allt detta på tom mage. Fyfan, jag var så trött när jag åkte hem så jag trodde jag skulle dö helt seriöst. Och imorgon VILL jag verkligen ha dödens träningsvärk. Och har jag inte det vet jag fan inte vad jag gör!


11/4 2011











Jag har världens finaste ungar i min familj! Punkt slut!

Once you've found him, don't ever let him go.

Imorrn tänkte jag ta sovmorgon, eller en sov-dag. Jag har bestämt mig för att om esteterna får kompledigt ska fan jag också ha det! Så imorgon ska jag sova länge, färga håret, umgås med systerdöttrar +syster, gå på utvecklingssamtal och teater som sis2 ska ha i skolan! L o v e l y! 
Nu ska jag lyssna på Keep Standing en sista gång och sen soooova! Godnatt!

I'm getting lost in words

Restriction Of Liberty - Keep Standing

Restriction of Liberty spelade på vårkonserten i helgen, hela bandet(tror jag iaf) går på Risbergska, och låten är gryyyyyyyym!

Världens bästa skola

Ni lär ju inte ha missat att jag älskar min skola, här är TV4's inslag av Risbergska skolan! BÄSTASTE GRISAR!

Grisbergska♥

Okej. Jag går i världens bästa och mest taggade skola! Jag älskar den! Och såhär kul har vi haft hela veckan(nästan), och nu är det slut. Jag är slut. Och cool. För klarar man att stå på två konserter som är 2 timmar långa när man är bakis klarar man allt, och då är man cool. Jag är cool helt enkelt! Nu ska jag sova, och imorrn ska jag sova läääääänge!! 

bästa(och finaste) grisar, tack för en grym vecka! oink oink, nöff nöff!

What am I gonna do, when the best part of me was always you


The Script - Breakeven

Tilde 3 år

Tilde säger till mamma Ann-Sofie!

Mamma.. Titta jag har hår på armarna. Nämen ojdå säger jag & hon svarar. Ja fast jag har verkligen inte lika mycket hår på armarna som Erica har. Sen säger hon.. Men carina alltså hon, hon har inget hår alls som en bebis..
Goa lilla systedotter, som inte är liten längre. Hon är en stor flicka! Och hon säger massa kloka grejer också ;) Haha!

The girl

"I wish I could do better by you cause it's what you deserve" - jag tröttnar aldrig, det är världens bästa låt! Låten som ska spelas på mitt bröllop och min begravning. Så. Jävla. Bäst.

Igår gick jag och la mig så sjukt tidigt, jag låg i sängen redan vid nio. Och somnade runt tio. Det var så skönt att gå och lägga sig och somna en timme tidigare än vanligt. Och jag hade tillochmed en lugn morgon. Men som den tidsoptimist som jag är, och eftersom att jag missuppfattar allting(eller så hör jag bara dåligt?! hehe) så trodde jag att vi började kvart över 8, men det gjorde vi minsann inte. Vi började ju åtta, såklart! Så jag fick stress-cykla upp till Hjalmar Bergmanteatern, och kom nästan i tid. Grymma tjejen, yes! Ikväll kommer Pauli hit och sover, ska bli mysigt att umgås med henne, det var ett tag sen sist!



City and Colour - The girl

En helt vanlig dag i skolan


Bellson och Kristoffer puttas vid skåpen, som de ALLTID gör! Haha

IDOL 3/4

I söndags drog jag, Bellson, Andrea och Niclas som körde oss, till Linköping för att söka till IDOL. Tyvärr gick ingen av oss vidare, men vi är inte bittra, det var en sträng jury och vi gjorde väl antagligen inte tillräckligt bra ifrån oss! Mina vänner drar till Falun och försöker igen, jag står nog över då det är på Valborg och jag har lite andra grejer planerat då. Här är lite bilder :




Upptagen tjej

Ja. Jag är så jävla upptagen. Orkar fan, eller nej jag HINNER fan inte tänka på nåt annat än skolan. Kul liv. Imorgon drar repveckan inför konserterna igång. Kul? Ja. Är jag peppad? Nej, inte speciellt. Har iallafall lååång sovmorgon imorgon, så om inte faster har åkt in på förlossning drar vi och simmar och sen lunchar ihop! Myys! Nu ska jag sova! Godnatt!

Sofia Helen


Min fina, fina ängel. Idag har det gått fyra långa år sen du begravdes. Och jag minns det som om det var igår. Hur fin du var när du låg där i kistan, så fridfull... Tiden går allt för fort, och vi fick ha dig hos oss alldeles för kort tid. Min älskade ängel, jag hoppas du har det bra där du är och att du blir väl omhändertagen. Jag tänker på dig varje dag, och önskar att du fanns här hos oss. Min fina, fina ängel

Bieber-fever


Overboard ft. Miley Cyrus

Efter att jag och sis12 gick på bio med Malin&Bellson och såg Justin Bieber - Never say never så råder det Bieber-fever här hemma. Alla går runt och sjunger på hans låtar. Dom är ju sjukt bra, och han är en sjukt begåvad musiker. Och han är 17, SJUTTON år(!!!) och sålde ut Madison Square Garden på 22 minuter - ganska sjukt!


Infect me with your love, and fill me with your poison


Katy Perry : E.T

Sushi

För typ två veckor sen hade jag och mami sushi-dejt med Channie och Addie, mysigt och GOTT var det!

Fina Addie och Channie!

Mmmmh

Jag och världens bästa mamma!


Jävligt snygga brudar, mmmh!

you are the only exception

Idag har jag varit grym! Så jävla grym har jag varit! För det första sjöng jag tills min hals sa stopp, och jag tränade body-pump trots mensvärken from hell. Efter b-pumpen gick jag och köpte godis.. Men det är jag så jävla värd! Tänkte parta lite idag, men jag är d ö d efter veckan, så det fick bli slapp-kväll. Ska ta tidig kväll idag, och gå och lägga mig efter BB, imorgon ska jag sova läääääääänge!


RSS 2.0