RHODOS my love

Det skulle vara bra FINT att åka tillbaka, till värme och sol och nytt folk!

Har min finaste hos mig

Lilla Ella ligger och sussar sött i min säng, somnade på två röda!

Annars då? Födelsedagsfest blev spyfest, lillan hade fått i sig för många hela klyftor clementiner så det kom upp - men det hindrade dock inte mig från att ta med henne in till stan, skruttan
Jag ska alldeles strax dra igång en film och krypa ner brevid min älskade systerdotter, imorgon blir det stan för att fixa lite smågrejer till nyår - det gäller att vara ute i tid ;) HÖHÖ
Godnatt!

DAGENS


GRATTIS ♥

Idag är det finaste storasyster Ann-Sofie's födelsedag. GRATTIS älskade syster!
(jag letade verkligen igenom hela datorn efter en bild på henne =nada)

God fortsättning!

Kom hem för några timmar sen från Vara. Har haft en supermysig jul med mammas släkt, ganska trist att det är över nu.. 
Fick massa fina grejer i julklapp, saker som är bra att ha när man flyttar hemifrån - inte för att jag har tänkt att göra det på ett par år, men det kan ju vara bra att ha liksom. Ett spa-set, en parfym och Andreas Carlssons bok "Live to win" - har läst ca 50 sidor, och tycker so far att den är rätt så bra!

Jag har lekt Charlotte Kalla ute i skidspåret - en aktivitet som jag skulle få ångra, sämre skidåkerska har aldrig skådats jag lovar! Jag agerade också jultomte på julafton med kusin Alice! Sen har jag åkt pulka, suttit framför brasan i stora rummet helt stelfrusen, byggt lego, käkat asmycket mat och julgodis, och druckit julmust i määäääängder och umgåtts med släkten. Jag har haft en ganska fin jul med andra ord! Nu sitter jag i mitt rum och kollar på bilden på mina vackra systerdöttrar och saknar ihjäl mig efter dom! Men snart ses vi igen♥

Bilder från julafton :


Mmmmmmmm maaaaaaaat! haha

Ganska snygga tomtar om jag får säga det själv, vi var rätt grymma också!

Kusinfotografering hos Åke&Liliann :

Det är såhär det brukar se ut när alla kusiner ska fastna på en och samma bild, ingen är helt fokuserad förrens mamma och moster har tjatat 1000 gånger på var och en, och då kan vi bli riktigt fina om jag får säga det själv!:) Det fanns ett syfte med att få med alla kusiner på en och samma bild, men det kan jag inte riktigt tala om just nu!

Fokuserade var det ja....


Snygga kusiner, ohja! Fokuserade också...........
ASBRA att alla kollar in i kameran :):):):)

GOTT NYTT JUL hörrni


Har på mig min underbara mössa som jag fick av papi förra vintern.
Den behövs i ca 20 minusgrader, kan jag lova!
Snart åker vi till mormor och kommer hem på söndag!
Lär nog inte blogga speciellt mycket när jag är där, satsar på en dator-fri jul iår :)

GOD JUL!

Fullspäckad dag ohyes!

Men jag älskart! Idag kom jag hem vid halv sju, efter ha spenderat natten ute i Glanshammar. Jag och Sis gick på bio med farbror&faster, vi såg Cornelis - den var sjukt bra, fast jag hade dock väntat mig mer! Men musiken är det inget snack om, han är(var?) så jäkla grym på att göra musik!

Efter att ha sovit några timmar imorse åkte jag hem till Bella och gjorde en tårta till henne, för att min grymma vän klarade av skoter-körkortet. Så jag ritade en snöskoter till henne på tårtan, shit jag trodde inte att jag var så grym på att rita ;) haha! Sen åkte jag, Bella och Malin upp på stan med Sis och köpte de sista julklapparna, så jäkla skönt att vara klar med ALLT!

På kvällen kom Anno med familj hit, och vi körde "lilla julafton" och fick julklappar av dom och av mami.
Solsidan-boxen, Eclipse, DIGITALKAMERA, Jay Smith's skiva, det bästa ifrån Så mycket bättre, lite smycken och en miniräknare. Och inte för att glömmas, den finaste julklappen av de alla ; en bild på mina fina systerdöttrar - blev lite tårögd när jag såg den VACKRA bilden på de VACKRA tjejerna! Nöjd tjej ohja, fick även ett presentkort av farbror på Marieberg Galleria igår också. Plus lite mer julklappar hos mormor&morfar på julafton!

Nu är klockan alldeles för mycket, så jag ska dra igång Eclipse och sova! Lång dag imorgon! Godnatt!

Jag är en tvivelaktig figur, duger ej mycket till..

Bakom ett hörn står döden på lur, han tar mig när han vill.

Cornelis Vreeswijk - Somliga går med trasiga skor

däckad tjej

Idag har jag legat helt däckad i soffan med en Ellis på magen och kollat på tv. Har blivit svinförkyld och imorse kunde jag inte prata. Men imorgon blir det skolan för att säga hejdå till alla i SPA10. Jag kommer sakna dom. Ifs kommer jag nog träffa en hel del av klassen under lovet, men dom jag inte kommer träffa liksom.. 
Sen blir det en runda på stan för att köpa julklappar, har typ köpt en. Känns bra såhär fyra dagar innan julafton. Ohyes.


Jag har

VÄRLDENS i särklass finaste och bästa familj.
I would do anything for each one of you.
Jag älskar er av hela mitt hjärta

Berättelsen om Narnia - Prins Caspian


ÄLSKADE ettan, hoppas på att tvåan är lika bra!

-

There are two kinds of secrets : those we keep from others and the ones we hide for ourselfes. - Frank

Fredag

ÄNTLIGEN fredag. Men tro inte att det blir en slapp-helg för det. Nej jag har ett stort historia-arbete som ska redovisas på måndag = jag kommer få sitta minst en hel dag+natt för att bli klar med(typ).
Idag har jag hunnit med en väldans massa grejer ; skola, upp på stan för att köpa födelsedagspresent och luncha med mami. Sen tillbaka till skolan för att ha teckenspråk igen. Fick sluta en stund tidigare idag, så då passar jag på att skicka in några arbeten och blogga, innan mamma kommer och hämtar mig och vi beger oss mot Gustavsvik för avslutning på Mathis simskola :) Sen ikväll ska jag hem till min fina vän H och fira henne :) Guuuuld fredag! Hörs senare! :)


Torsdag

Slapp-torsdag, vad jag älskar dig! Idag har jag inte gjort så mycket mer än att vara i skolan, gå en sväng på stan och sen åkte jag hem. Snart ska jag upp på stan igen för att kolla Karl-Johans skolas flick/manskör göra en konsert i Nikolai-kyrkan, sen ska jag hem och sova. Imorgon är det ingen kör, så jag börjar halv elva, om jag ens drar till skolan på den lektionen. Fast teckenspråket ska jag på iaf, höhö! Nu ska jag kila! Ha en fin kväll! :)

Skolan

Sitter i skolan och har datakunskap. Sovmorgon till 11 idag, ingen matte idag heller. Bara engelska och sen drar jag HEM! Idag äre julbord i skolan, PARTEEYYY.

-

Depression är inte ett tecken på svaghet, det är ett tecken på att du försökt att vara stark för länge!

-

Kul att jag ska upp 06:00 - SENAST. Jag borde egentligen ligga i sängen och sova, borde ha sovit i ca två timmar nu, men här sitter jag och kan inte sova. Jag låg och tänkte på att jag var tvungen att maila Maria från Holland, och när jag gjorde det kom jag och tänka på ett av årets bästa datum - 100304.
Dagen jag såg Tokio Hotel med tre grymma vänner, då jag skrek tills jag inte hade någon röst kvar, då jag grinade och fick gåshud när Bill sjöng "Monsoon" för att det var så vackert, då jag köpte en tröja som är flitigt använd och GRYMT jävla snygg. Det var en av de bästa dagarna i hela mitt liv. Inget kunde stoppa mig, jag svävade på moln. Jag vill känna den känslan igen, den är svårslagen. Men istället sitter jag nu här, i mitt lilla stökiga rum, med en lillasyster sovandes i sängen brevid mig, och lyssnar på Tokio Hotel på Spotify istället för att stå på en konsert och höra Bill's vackra stämma live. 

En dag Bella, då ska du och jag stå på en arena i Tyskland med våra egna tryckta tröjor och våran stora svenska flagga. En dag, innan vi dör!

Nu har jag fått skriva av mig lite, och nu är det dags att sova. Lång dag imorgon, som förmodligen startar med tjafs mellan mig och Mathi - det ljuva livet som storasyster. Godnatt!

I'd jump in front of a train for ya


Bruno Mars - Grenade
SÅ jäkla bra! ÄLSKAR den!!


GRATTIS BELLA!


WOHOOOOOO 16 ÅR :D:D:D:D:D:D:D:D:D

I'm working it out

Idag har jag medverkat i tre luciatåg. Varit vaken sen halv sex. Hunnit träffa Pauli en sväng. Och nu sitter jag här, borde skrivit svenska - MEN jag orkade inte. Sen har jag fixat lite på min Bells födelsedagspresent - hon fyller 16 imorrn, älskade vän! Nu är jag alldeles för trött för att sitta uppe och häcka, nu blir det sängen - GODNATT!

Lucia imorrn

Och alarmet ringer 05:15 - värsta festen! Jag ska vara i skolan 07:15 för att lussa för hela skolan, så nu är det dags att hoppa i säng! Fast först ska jag lyssna på Jay några gånger till! Godnatt! =)



Saknade älskade BÄSTA rhodos, jag saknar dig!

Julbak med familjen - går sällan som man tänkt sig...

Okej, lussebullarna blev bra. Det blev hela 85 stycken, det var jag och mamma grymma på ;)
Sen kommer vi till pepparkakorna... Lillasyster tänkte inte alls på att hon hade ställt in en plåt med pepparkakor i ugnen = KOLSVARTA pepparkakor, menar verkligen KOLSVARTA, haha.

Här är några kassa iPhone-bilder, what to do är kameran är på lagning liksom..?



SEX AND THE CI-TI-TI-TY

Jag hade tänkt mig en uppesittar-kväll med glögg och SATC the movie på tv4 - men min satans jävla hosta och hals tar kål på mig, så jag ska faktiskt krypa ner i sängen och dra igång filmen på DVD istället. Ha en fortsatt fin kväll! Godnatt :)

Så mycket bättre

Sitter och kollar på Så mycket bättre. Och skivan med de bästa tolkningarna från programmet står numera på min önskelista, så nu vet du det Mami :)


Petter - Stockholm i mitt hjärta

Lördag

Idag har jag inte gjort så mycket mer än att lyssna om och om igen på fantastiska Jay Smiths tolkning av Madonnas Like a prayer, så jäääääääkla bra! Och jag får gåshud varje gång! 
Sen har jag fått lilla L att somna, är man grym så är man ;) Annars har det inte hänt så mycket mer. Idag blir det bara en slappis-dag hemma, för att friskna till riktigt! Imorgon blir det jul-bak med min fina familj och sen blir det sleepover @ Julia's place!
Ha en fortsatt fin dag! :)



Hittade en söt bild på mig&Marcus, I miss you.

When you call my name, it's like a little prayer

Gåshud - varje gång♥

Jay Smith

Det är en lycklig Erica som precis har kommit hem ifrån en helkväll med laser-game, fina tjejer och IDOL-final där Jay stod som segrare! FYFAN vad värd han är detta, dock gjordes vinnarlåten bättre av Minnah, men Jay är så jäkla mycket bättre! 
Imorse kände jag mig helt okej i halsen och tänkte "jamen det går säkert asbra att gå till skolan!" - i helvete heller. När jag kom hem sov jag en timme och jag tror fanimig att jag hade lite feber nu ikväll. Och jag är helt slut efter hela dagen, så nu går jag och lägger mig :) Godnatt!


IDOL-vinnaren 2010 - wiho

Fredag

Du underbara fredag! Idag har jag två lektioner, sen åker jag hem igen! Nu måste jag springa till bussen, hörs sen! :)

You'll always be my hero


Min bästa farbror♥

Torsdag

Jag börjar känna mig bättre nu, men har fortfarande lite ont i halsen och är stel som fan i nacke och rygg. Idag ska jag städa lite i rummet, plugga matte och historia och kolla oth. Alltså det programmet, förstår inte hur det kan vara så jävla bra! haha, sen ska jag väl käka päronsplit, världens godaste glass! Känner att en helkropps-massage inte skulle sitta helt fel just nu! Nej nu ska jag göra annat, typ ta en dusch eller nåt :) Ha en fin dag!


ÄLSKAR bilden på Mr.Pattinson - från VF.com

Yeah, you PMS like a bitch!

Efter två päronsplit och ett glas julmust är jag nu redo att gå och lägga mig. Imorgon stannar jag nog hemma och pluggar, och framför allt frisknar till. Jag hade värsta lusten att kolla på Mysteriet på Greveholm, men dvdn är spårlöst borta, får leta imorgon istället!
Idag kom min Pauli hem till sverige, och kommer till örebro på söndag! Längtar så jag spricker!
Nej nu blir det tandborstning, och sen sängen! Godnatt!

 



Sometimes love comes around

Herregud, jag har så ont i min kropp och i halsen så jag vet knappt vart jag ska ta vägen. Har liksom inte tid med att vara sjuk just precis nu, inte för att jag nånsin har det. Men nu var den sämsta tiden att dra på sig en sjukdom. Imorgon blir det förmodligen vårdcentralen för att kolla att jag inte har halsfluss eller nåt annat äckligt. Sen blir det antagligen bara att vila, för jag har 3 luciatåg på måndag, och jag måste bli FRISK!

Linnéas dop -09

FY I HELVETE

Jag blir knäpp! HUR I HELVETE KAN MAN GÖRA SÅHÄR MOT ETT BARN????? :O

Onsdag

Jag är så sjuk så jag vet inte vart jag ska ta vägen, har så ont i min hals att jag bara vill dö.. Nu ska jag lägga mig i sängen och kolla på "Systrar i jeans" och försöka sova nån timme till, ska till skolan i eftermiddag och göra ett engelskaprov som jag inte har pluggat ett dugg på, men det går nog bra ändå :)

Nejmen titta, mina första glasögon!

Visst ser jag smart(are) ut med glasögon? Nu ska jag sova, jag har SVINont (haha, svin) i halsen.
Blir ingen skola imorgon.
Så godnatt!

Dagens



Grå stickad kofta/väst : Indiska
svarta strumpbyxor
svart tröja
svart "kjol"
ja - jag har converse mitt i vintern!

Tisdag, du underbara!

Skola idag som vanligt, vad annars liksom? Jag lever skola, typ. Det är det enda jag gör, jag vaknar upp på morgonen, går till skolan, och åker hem igen. Haha.
Idag tog jag mig upp på stan för att träffa underbara Malin, vi åt lite mat på Java och pratade loss! Känns som att man inte har setts på hundra år, fast man träffar på varandra hela tiden typ! Men det var galet mysigt iaf! Sen åkte jag hem och nu sitter jag här.
Har så gaaaaalet ont i hals och huvud, så jag ska väl försöka sova snart, hähä, snart=2-3 timmar ;)


Jag&födelsedagsbarnet Lejla - heta som jag vet inte vad! GRATTIS babe!

Nu blir det en såndär sen kväll igen..

Jag som skulle sova tidigt idag, jomen visst! Jag har inte ens börjat tvätta bort mitt smink, och mitt rum ser ut som ett helvete = måste städa innan jag lägger mig(kan inte sova i ett stökigt rum, dock är det stökigt JÄMT)

Aja, idag då. Först skola såklart, sedan tog jag mig upp på stan en snabbis med Krille och Niclas, köpte en flerämnes-häfte - välbehövligt, då jag ALDRIG kan hålla reda på mina kollegieblock, tar alltid med mig fel osv. 
Sen åkte jag tillbaka till skolan och hade utvecklingssamtal, gick över förväntan. Efter det skulle jag och Lennart handla - JAG plockade i vagnen, han gled mest runt och kollade på allt som vanligt. När jag kom hem tog jag min choklad från helgen och gick upp och satte mig i mitt rum och lyssnade på braig musik, och det har jag gjort tills nu.
Nu är det tänkt att jag då ska resa på mig, städa rummet och tvätta bort smink/borsta tänderna och sen sova. Tur att jag har lite sovmorgon imorgon, och att jag kan få skjuts av Lennart, om han är på bra humör! Nej nu måste jag röra på mig, alltså. Godnatt!


jag är alltid såhär snygg!

Jag vill

Skratta. Ha kul. Träna. Få världens jävla träningsvärk. Ha återträff med 9A. Parta loss. Spola tillbaka tiden så att jag kan få komma tillbaka till Rhodos, Prag&Berlin - livets resor!

Ella

En av världens finaste och goaste systerdöttrar! ÅH, så fin är hon!

Lördag

Idag var det kalas för Tilde som blev 3 år, stora tjejen ju! Det tar på krafterna att gå på barnkalas, jag är DÖtrött och ska sova alldeles strax. Bloggar mer imorrn! Godnatt! :)

GRATTIS Tilde♥

GRATTIS du fina 3-åring! Hoppas du blir glad över din dag med kalas och firande! Vi älskar dig, våran prinsessa!

sovmorgons-torsdag

UNDERBARA torsdag, och underbara sovmorgon! Idag börjar jag 11, men drar lite tidigare för att umgås med Carro och alla andra saknade människor :) Idag har vi öppet hus, så alla nior BÖR komma till risbergska :):)
Hörs :) /e

Trött på att vara på resande fot

OM jag är, jag har ont i rumpan, har stressmage och åksjuk. Åkte precis från Karlstad, så jag är väl hemma vid  6. Herregud alltså, att mina resor aldrig kan få vara lugna och sansade.. Idag puttade jag till en tant för att jag blev förbannad på henne när hon försökte tränga sig före mig, och sen var det en kille som blev hämtad av polis i Örje. Nu vill jag bara komma HEM och ta en lååång dusch och lägga mig i sängen. Jag är så sliten så jag vet inte vart jag ska ta vägen. Och jag har kollat igenom alla avsnitt av Solsidan en gång till nu, menmen, nu ska jag sluta klaga! Hörs ikväll eller imorgon :)


Min saknade bror Julia♥

1 December

Herregud, tiden går så sjukt fort! Känns ju som att det var nyss det var nyårsafton liksom, och nu är det bara 31 dagar kvar av 2010 - ganska jävla stört! 

Aja, imorgon, eller idag åker jag hem. För första gången har jag INGEN hemlängtan överhuvudtaget, jag orkar inte örebro. Men men, saknar vännerna ju! När jag kommer hem blir det Grey's och fifa - höhö! På torsdag är det öppethus i skolan = kommer hem sent på kvällen, KULJUL liksom.. Haha, nej nu ska jag sova, ska upp vid sju! Godnatt!


Keep your head up, and pray for better days..

RSS 2.0