baby I was born this way


Ulrik Munther - Born this way
Nästan bättre än originalet ju.

Sista dagen på sportlovet



SÅ GO! Världens finaste Ellis som tog en kort nap innan badet idag.

Idag har jag varit på Gustavsvik med mina systrar, systerdöttrar och Niclas. Jag hängde mest i barnpoolen med en trött och sovandes Ella i famnen. Kände inte för att åka så mycket rutchkana, jag har väl blivit för gammal ;) Annars då, imorgon börjar skolan. Får dock se hur det blir för min del, har svinigt ont i magen och så. Men jag hoppas. Saknar ju min klass! Snart börjar BB och jag längtar! Sen blir det sängen! Hej så länge!

makemestfu.com






Borta bra men hemma bäst

Nu är jag hemma efter fyra fina dagar i Falkenberg. Kände inte alls för att åka hem imorse. Men nu när jag väl har kommit hem kan jag inte låta bli att tycka att det allt ska bli skönt att sova i min egna säng för en gångs skull. Här är några bilder jag tog med telefonen i veckan. Enjoy!

Fika på Gekås med mina babes!

Nog för att det är kul att shoppa, men att få med sig allt hem var inte fullt lika kul..


Min fina, vackra Micko! Jag saknar dig redan!

På G har sveriges godaste hallon-smoothie!

Falkenberg

Befinner mig i skrivande stund i Falkenberg. Här cyklar folk - på barmark. Jag blev helt paff när jag upptäckte att det inte var nån snö, hade tillochmed kunnat släpa med mig skinnjackan ju! Befinner mig hemma hos mina bästa Tyell's! Kom hit vid 12, och har sen dess åkt massa bil, druckit kaffe med Titti och Mickan och skrattat åt denna störda familj! Har ingen aning om när jag åker hem, känner jag mig själv rätt så KAN det bli hela veckan ut, eftersom att skolan börjar på måndag.. Åhhh vill inteeeee! Ska alldeles strax åka lite mer bil för att hämta upp Bellan och sen blir det mat! Hej så länge!

Solsidan

Sitter på tåget och kollar på reprisen av gårdagens Solsidan. Hysteriskt roligt. Måste sluta skratta högt!

Trollisarna

Jag SUGER på att använda min digitalkamera, snart är systemkameran tillbaka och blir det fota som aldrig förr!

Idag, eller igår, började jag gråta. Jag började gråta när jag kollade på bilder från när Ella föddes. För det är inte klokt vad tiden går fort. Det är ett år sen jag höll henne i mina armar, bara några timmar gammal, för första gången. Och jag visste redan då att den här ungen var speciell! Jag grät för att jag älskar den där lilla, lilla människan så mycket att det gör ont i mig. Och jag vet, jag vet att hon tycker om mig också! Tänk att en liten människa kan förändra en person så mycket. Fina unge, vad jag är glad över att just du kom till Anno&Niclas familj. Och att jag har fått ha dig hos mig så mycket som jag har under senaste året. För det har inte varit annat än ett rent nöje. Jag njuter av varje minut jag har dig hos mig. Och jag njuter av att se dig växa, även om du kanske växt lite för fort nu under året som gått, haha!

Nej jag tror inte att Ella är min unge, hon är bara en så stor del av mig. Och jag älskar henne och hennes syster så mycket att jag ibland inte vet vart jag ska ta vägen! Det är allt fina ungar du har fött fram storasyster, det har du gjort bra, mycket bra!



ELLA 1 år♥





Tänk att det idag har gått ETT år sen du kom till världen Ella! Grattis på 1-årsdagen älskade unge!♥♥♥

Fredag..

FAN, här sitter jag 07:05 och är helt klar, har förvisso inte ätit frukost än, men det tar inte lång tid, och bussen går 07:46 - ASKUL! Jag hade alltså kunnat sova tills nu och sluppit sitta här helt i onödan. Jaja, skidor på idrotten idag, sen ska jag till gymmet! Ni får ha en bra dag! Hej så länge!


Mör tjej.

Sitter i soffan och inväntar Landskampen. Jag är heeeeeeeeeeeeelt mör i hela kroppen, efter ett skönt gympass på lite över en timme och ett HETT bad. Haha, är helt slapp! Men skönt som fan är det! Nu börjar landskampen! Hejsss!


17 februari 2011

ÅH, mår så illa så jag vet inte vart jag ska ta vägen. Har slängt i mig en tallrik gröt och ett glas blåbärssoppa, alldeles för snabbt. Bra jobbat Erica! Skönt det var att vakna halv nio, utan småsystrarna i huset - hallelujah! Nu ska jag kolla vidare på tv och njuta av tystnaden i huset innan jag ska övningsköra till skolan med Mami! Ha en bra dag! Hejs!

återigen sovmorgons-torsdag!

Imorgon tar jag lång sovmorgon, den längsta på skolveckan faktiskt - 08:30 ringer klockan. ÄLSKAR torsdagar! Efter skolan ska jag svettas på gymmet, jag har längtat sen jag började må illa i måndags!! Nu ska jag packa väskan med träningskläder och sen SOVA(eller kolla rederiet, om det kan ladda klart nån gång - jag är besatt!!)! Godnatt!

Give a little bit, give a little bit of your love to me.


9A




Bästa 9a.
Vi var så fina på balen!

16 februari 2011

Boy, you came around.
And you knocked me down.
Sometimes love comes around.
And it knocks you down.
just get back up when it knocks you down.

Please excuse I don’t mean to be rude. But tonight I’m fucking you.


Enrique Iglesias - Tonight (Im fuckin' you)

Rederiet

Det bästa med att vara sjuk, är att man kan kolla på alla möjliga serier. Jag har legat i mammas säng hela dagen och kollat på Rederiet, en av tidernas bästa svenska serier! Jag är inne på första säsongen och lär inte komma så mycket längre idag. Jag har typ 10 avsnitt kvar av säsongen, men jag klagar inte. Rederiet är bäst!
Efter att ha legat i mammas säng i över 24h har jag nu flyttat upp till mitt eget rum. Det ska bli skönt att få sova i sin egen säng inatt. Jag mår mycket bättre nu, nästan helt bra. Men eftersom att smittrisken fortfarande är hög så stannar jag hemma imorgon också, för att inte riskera att smitta någon annan. ÅH, hatar magsjuka. Vill tillbaka till min klass, skratta och ha kul! Bästa SpA10!

Glad alla-♥-jävla-dag

STRYK att jag ska laga mat med Pau och Mathi. Både jag och Mathi ligger magsjuka. Askul. Mathi har spytt mest, och ser inte ut att bli bättre. Tur att mami är hemma ikväll och VAB:ar, så vi har iallafall en frisk ibland oss. Nu ska jag kolla på tv, och bli frisk! Hejs.

Isabelle Jansson



Det finns inte många som du. Det finns ingen jag är så lik som jag är dig.
Jag älskar dig.

Happy valentinesday!

Hoppas alla får en fin alla hjärtans dag, och att ni firar den tillsammans med någon ni tycker om! Själv ska jag laga mat tillsammans med Pau och lillasyster Mathilda, en alldeles perfekt alla hjärtans dag, om ni frågar mig! :)


Varit död i minuten, hela själen var bruten

Sitter hemma hos Pau som är och tränar, och kollar på landskampen. Mår piss. Har ont i kroppen, huvudet är tugnt, jag fryser fast jag är varm osv. Men när Pau kommer hem ska vi röra oss till ICA för att inhandla frukt och glass till våran fruktsallad som vi ska äta framför Solsidan - veckans höjdpunkt! Sen ska jag SOVA.

12 februari 1998

Idag, för 13 år sen blev jag storasyster för första gången, men absolut inte sista! Min fina, bästa lillasyster Carina kom till världen. Vet inte vad jag hade gjort utan dig, älskade syster. Gör allt, vad som helst för dig. För att du ska må bra. Trots allt tjafs, så vet du att jag älskar dig. För det gör jag. På riktigt. Älskade syster. Grattis på födelsedagen, jag älskar dig!



Stadium Outlet

Idag har vi haft mormor&morfar + moster&C +kusiner här. Och nästan varje gång dom kommer på hit blir det ett besök på Stadium outlet. Och idag kom jag hem galet nöjd, med det här:

Converse 350:- (Så nu kan det bli vår med en gång!!!)


Reebok spring/träningsskor 300:-


Reebok träningsbrallor 280:-


Tack mormor & mami!

1 182 objekt tas bort..

1 182 bilder borta från min dator. Men jag har iallafall alla mina bilder i min externa hårddisk, så det är väl tur det! Men nu hoppas jag på att min dator blir lite snabbare och sådär, den har varit SJUKT seg på senaste tiden haha!

Förövrigt har jag skickat in intervjun och engelskabrevet till ADG och BOA, så nu hoppas jag dom blir glada! Ska snart sova, imorgon blir det gymmet efter skolan och sen hem och stääääääda, det behövs kan jag lova! Poss poss

Gåshud



Iron Maiden - Fear of the dark


Hey baby, I think I wanna marry you



Bruno Mars - Marry you


Matteprov

Sitter i skolan, har precis gjort ett matteprov som jag tror gick sådär. Jag har pluggat och verkligen försökt lära mig, men sen när jag väl sätter mig med det riktiga provet så är det som om jag inte kan någonting alls.. Men hoppas på det bästa iallafall! Idag hoppar jag träningen och prioriterar istället allt plugg jag har. Det behövs verkligen. Har rätt så mycket att göra, om vi säger så! Men det fixar jag! Nu ska jag gå! Hej så länge!

Ella-dag ♥

Idag efter marieberg så svängde jag och Mami förbi syster och hämtade upp världens bästa Ella! Så hon och jag har gosat galet! Strax ska vi åka iväg en sväng, för att möta upp syster med familj och så. Fina söndag!



Freaky Friday

Just nu visas Freaky Friday på femman, när jag var runt 13-14 var det min favoritfilm, och jag var helt såld på Jake, som spelas av Chad Michael Murray.


Perfektion


Baba Yetu

Civilization IV Wonders

Så jäkla bra! Den ska vara med på Risbergskas vårkonsert, och jag som står i kören får sjunga den, sjukt bra!

Grey's Anatomy

Världens bästa serie rullar nu på min tv, godnatt!

"Der er Harley"

Idag när jag och systrarna gick av bussen vid eurostop ringde telefonen. Jag blev helt paff när det stog Helen Pedersen på skärmen, men jag svarade och i luren hördes finaste Linnéa som ringde och sa "der er Harley", och jag blev så GLAD över att höra hennes röst igen! Min fina skruttis, älskade lilla norska stämman! Som jag saknar den, och henne! 
Jag kan ångra lite grann att det inte är jag som åker till pappa om ett par veckor, men sis har inte varit där sen i Augusti och jag har redan planerat att spendera mitt påsklov i grannlandet!

ÄLSKADE skrutt! Låt tiden gå fort så jag kan få se dig igen älskade unge!

YouCam






TODAY's






Ring : Primark, London
randig tröja : JC
"pannband" : stadium
och ett par grå/svarta jeansleggings från : Cubus

nu måste jag springa till bussen, poss poss!

Torsdag

Jag känner mig lite febrig, men det syns såklart inte på våran febertermometer, den är sämst. Hur som haver så mår jag inte mycket bättre än igår, men jag drar till skolan för att gå på mattelektion vid halv tolv. Duktig Erica! Sen drar jag hem och gör lite annan nytta.
Igår öppnade jag en ny blogg, parallellt med denna : http://www.ericaenglund.blogg.se/viktblogg, så ni kan ju kika in där. Delar med mig av recept osv.
Nu ska jag göra mig i ordning och så där, ha en fin dag! Hej så länge!


Sommar 2010

Kollade igenom gamla bilder från sommaren, när vi var i Kristiansand dyrepark med familjen. Gudars vad jag saknar Linnea och resten!



London calling, baby!

Okej jag ångar att jag sov dom där två timmarna förut, nu kommer jag ALDRIG somna för natten.. Fast jag börjar ifs inte förrens 11:30 imorgon, så jag kan ju ta en liten sovmorgon iallafall! Men carpe diem!

Idag berättade jag och sis för mamma vad hon ska få i födelsedagspresent, eftersom hon fyller 40 år så slår vi detta år på stort! Egentligen hade vi tänkt att ge henne det som en överraskning dagen innan vi skulle iväg. Vi har fifflat med flygresor och hotell ett bra tag nu, och tänkte att hon inte skulle veta något, men eftersom att vi måste fixa betalning via internet så skulle hon märka. Och sen var vi tvugna att fixa med ledighet och sådär, så nu gör det ingenting att jag skriver det : VI SKA TILL LONDON!!!! Det ska bli så jäkla skönt att få komma tillbaka till världens bästa stad! ÅH längtar så jag spricker! Den 23:e maj åker viiii!!!!!!
Så nu blir det till att betala flyg+hotell och sen spara en masssa fickpengar, så jag kan shoppa mig en ny garderob där borta! Ska även sätta mig själv på hårdträning och en finfin diet, jag har bara inte hittat den diet som passar mig än. Har även tänkt att starta en "viktblogg" parallellt med den här där jag skriver hur mycket jag har ätit, tränat osv. Taggad till tuuuusen!


Jag och bästaste bästaste mamman i hela världen på hotellrummet i London, maj -10
snart är vi där igen!!!!!!!

Keep losing my way



Rhodos -10

Onsdag

Skolan - gymmet - hem
Jag fryser, jag mår illa och jag känner mig helt matt i hela kroppen, har lite känningar i halsen också.
KUL att jag inte har tid att bli sjuk nu. Har verkligen inte tid. Åhh.
Inatt väcktes jag av pratande syskon runt två, ASKUL när jag har skitsvårt att somna om mitt i natten. Att väcka mig mitt i natten =väcka djävulen, i promise!

Nej nu ska jag tvätta bort smink och ta en powernap! Hej så länge!

RSS 2.0